Успішне проходження сертифікації ESP (Entrepreneurial skills pass) студентами-менеджерами

Учасники міжнародного проєкту EU4Youth «Відновлення через соціальне підприємництво», ініційованого Junior Achievement, успішно пройшли оцінювання рівня підприємницького досвіду і отримали сертифікати підприємницьких компетентностей (ESP).

ESP сертифікат створений спеціально для програм Junior Achievement і є унікальною міжнародною кваліфікацією, що надається здобувачам освіти, котрі отримали справжній підприємницький досвід, здобули знання, навички та компетентності, необхідні для створення компанії чи успішного працевлаштування.

ESP забезпечує доступ до подальших можливостей, зокрема, до подальшого навчання, досвіду роботи і підтримки у створенні компанії.
ESP визнана кількома світовими, європейськими та національними організаціями, а саме Європейською Комісією, Європейським Парламентом, такими бізнес-організаціями як EUROCHAMBRES, CSR Europe і Європейський круглий стіл промисловців, а також міністерствами освіти та університетами.

Це чудове досягнення, яке свідчить про вашу наполегливу працю та підприємницькі здібності. Сертифікація ESP визнає ваші знання та навички, необхідні для успіху в сфері підприємництва.

Впевнені, що ви зможете використати свої знання та навички для відкриття та розвитку успішного бізнесу. Бажаємо успіхів у всіх ваших починаннях!