Вітаємо з успішним проходженням програми з підприємництва в межах міжнародного проєкту EU4Youth «Building Back Better Through Social Entrepreneurship»

Здобувачі вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент ОПП «Менеджмент» (ОР бакалавр), ОПП «Бізнес-адміністрування» (ОР магістр) успішно завершили навчальну програму з підприємництва «Відновлення через соціальне підприємництво» в межах міжнародного проєкту EU4Youth «Building Back Better Through Social Entrepreneurship», яка розвиває ключові підприємницькі навички, необхідні для ефективного управління соціальними підприємствами.

Сертифікати, отримані студентами, підтверджують розвиток таких компетенцій як: підприємництво та фінансова грамотність; формування команди та лідерські якості; генерація та оцінка бізнес-ідей; стратегічне планування та бізнес-моделювання; аналіз ринку та конкурентне позиціонування; маркетинг та продажі; фінансове планування та управління; екологічна та громадянська компетенція. Впевнені, що ви зможете використати свої знання та навички для відкриття та розвитку успішного бізнесу. Бажаємо успіхів у всіх ваших починаннях!