Захист кваліфікаційних  робіт бакалаврів

Вітаємо випускників-бакалаврів кафедри менеджменту та адміністрування  із успішним захистом кваліфікаційних  робіт! Ви доклали багато зусиль і наполегливості, щоб здобути знання та навички, необхідні для успішної кар’єри в професійній сфері.

👩‍🎓👨‍🎓До захисту, що проходив режимі on line за допомогою платформи ZOOM,  було представлено 67 бакалаврських  робіт здобувачів вищої освіти  денної, заочної та дистанційної форм навчання спеціальностей 073 Менеджмент (ОПП «Менеджмент» і ОПП «Менеджмент та бізнес-адміністрування») та 281 «Публічне управління та адміністрування» (ОПП «Публічне управління та адміністрування»).

Бакалаврські роботи були присвячені надзвичайно актуальним темам, продемонстрували глибоку обізнаність здобувачів у професійній галузі, а також аналітичні та дослідницькі здібності. Кожна робота містить цікаві практичні рекомендації удосконалення діяльності об’єктів досліджень за обраними темами, що свідчить про готовність до роботи в реальному світі.

Велике задоволення та практичний досвід члени екзаменаційної комісії отримали від захисту комплексної дипломної роботи, що передбачала розробку стартапу у рамках міжнародного проєкту EU4Youth «Відновлення через соціальне підприємництво», ініційованого Junior Achievement. Учасники надзвичайно детально і професійно пропрацювати такі складові стартапу сервісу пошуку мін «Mine seeking dron» як: концепція, управління взаємодією стейкхолдерів, план маркетингу, організаційне та фінансове планування.

💯Ми пишаємося вашими досягненнями і впевнені, що ви станете цінними фахівцями, які зроблять свій внесок у розвиток власної країни.

Бажаємо вам подальших успіхів у навчанні, роботі та особистому житті! Нехай ваші знання та навички допоможуть вам досягти всіх ваших цілей!

З найкращими побажаннями,

викладачі кафедри менеджменту та адміністрування 💙💛