Вітаємо команду FATEFUL з участю у фіналі Проєкту EU4Youth!

Вітаємо команду FATEFUL, яка стала однією з 31 команд, що боролись у фіналі національного етапу Проєкту EU4Youth “Відновлення через соціальне підприємництво”!

Проєкт EU4Youth «Відновлення через соціальне підприємництво» працює за підтримки Європейського Союзу, Міністерства закордонних справ Литви та інших партнерських організацій і має за мету надати більше 2100 молодим людям в Україні, Молдові та Грузії інструменти, необхідні для стимулювання впливу на суспільство та економічні перетворення всередині своїх націй.

Це дворічний проєкт (серпень 2023 р. – липень 2025 р.), який приділяє особливу увагу соціальному підприємництву та створенню сприятливої екосистеми для його розвитку.

Загалом в проєкті брали участь 81 команда з 44 навчальних закладів, 16 регіонів України. У онлайн півфіналі, що відбувся на початку червня 2024 року, команди презентували своє ідеї та було відібрано 31 із них для участі у фіналі, до складу яких увійшла команда FATEFUL. Це молода команда зі студентів першого курсу спеціальності «Менеджмент» у складі Артема САВРІЯ, Анастасії МОСТОВОЇ, Валерії КЛОЧКО-ДОЛІ, Ірини ЯРОВОЇ, Вікторії ВЕРЖБІЦЬКОЇ. Ідея про виготовлення снекової продукції з натуральних компонентів методом холодного пресу була помічена та високо оцінена суддями. В результаті, 22 червня 2024 року на фіналі конкурсу, команда FATEFUL достойно переставила свій проєкт та отримала неоціненний досвід.

Членами журі фіналу національного конкурсу були:

– Світлана Позова – співзасновник групи компаній «Баланс», голова Ради засновників професійної бухгалтерської спільноти GOODWILL.Club

 – Орел Оксана – консультант з розвитку та вдосконалення продуктів та послуг, резидент професійної бухгалтерської спільноти GOODWILL.Club

 – Мірзоєва Ольга – продюсер, маркетолог, співзасновниця та керуючий партнер онлайн школи «Therapy Beauty Taping».

 – Андрій Яковенко – експерт з управління персоналом та систематизації бізнес процесів з 27-річним досвідом, підсилює підприємців-початківців та діючих підприємців на етапі створення, зростання та масштабування бізнесу.

– Гапірова Дар’я – співзасновниця ГО “Простір розвитку та можливостей”, експертка з гендерної рівності та соціальної інклюзії

– Сергій Катеринич – Product Manager у Digital Manufacturing, компанія САП Україна

– Тарас Компанець – завідувач патентно-ліцензійного відділу НДЧ КНУ ім Т. Шевченка

– Максим Рутковський – заступник директора Ukrainian Global School

За результатами національного фіналу 15 проєктів з 13 закладів освіти з Вінницької,  Дніпропетровської, Івано-Франківської, Львівської, Хмельницької, Чернівецької, Чернігівської областей та Києва долучаються до Startup Pre-Accelerator – річної програми прискореного розвитку.

Ми неймовірно пишаємося усіма командами, що брали участь в проєкті від спеціальності «Менеджмент» Хмельницького національного університету. Участь у проєкті засвідчує їх креативність, підприємницький дух та прагнення до позитивних змін у суспільстві. А фіналістам конкурсу, команді FATEFUL – бажаємо подальших успіхів та ніколи не зупинятись на досягнутому!

P.S. Не забудьте поділитися цією публікацією, щоб підтримати команду FATEFUL!

#EU4Youth #StrongerTogether #cоціальнепідприємництво