Продовжуємо розвиток soft skills!

5.03.2024 р. для студентів І курсу спеціальності 073 “Менеджмент” Факультету управління, адміністрування та туризму було проведено цікаву зустріч на тему «Сексуальне насильство, пов’язане з війною: принципи та сервіси допомоги» в рамках проєкту “Вистоїмо разом. Вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом / СНПК”.

Фахівець соціальної роботи мобільної бригади соціально-психологічної допомоги від UNFPA Корабльова Олена, в контексті інформаційно-комунікаційної кампанії з питань попередження гендерного зумовленого насильства та СНПК, провела для студентів інформаційно-просвітницьку лекцію/консультацію на тему “Гендерно зумовлене насильство пов’язане з військовим конфліктом. Принципи та сервіси допомоги”. Було розглянуто цікаві кейси та методи попередження конфліктних ситуацій.

По завершенню заходу студентів переповнювали позитивні емоції, адже вони підвищили власну компетентність з питань гендерного зумовленого насильства та СНПК, сформували навички ненасильницького вирішення конфліктів та нульову толерантність до проявів насильства.