Використання ігрової навчальної платформи Kahoot! для опитування студентів під час онлайн-навчання

20.02.2024 на практичному занятті з дисципліни «Бухгалтерський облік та звітність» здобувачі ОПП «Менеджмент» груп МН-22-1 та МН-22-2 пройшли поточне опитування за допомогою ігрової навчальної платформи Kahoot! на тему «Предмет, об’єкт і метод бухгалтерського обліку».

У грі стартувало 16 студентів, але не всі, на жаль, дісталися фінішу.

Гра проходила у формі тестування, завданням студентів було визначити до якої групи належить той чи інший об’єкт бухгалтерського обліку.

Протягом гри точилася запекла боротьба між гравцями за місце у рейтингу, декілька разів змінювався склад п’ятірки лідерів. Розрахунок рейтингового балу здійснювався з урахуванням правильності та швидкості відповіді.

У грі перемогла Христина Павлюк студентка групи МН-22-2, яка дала правильні відповіді на всі п’ятнадцять запитань гри. Призерами стали: Діана Глебова (МН-22-1) та Даша Пушкаренко (МН-22-2). Четверте та п’яте місце посіли Богдан Василюк (МН-22-2) та Максим Рассказов (МН-22-2).

Загалом платформа Kahoot! дозволяє провести групове опитування в режимі онлайн та отримати вичерпний результат стосовно вузьких місць та прогалин щодо розуміння студентами матеріалу, як у розрізі запитань, так і по здобувачах.