Участь у тренінгу «Особливості впровадження та викладання курсу з підприємництва «Відновлення через соціальне підприємництво»

У рамках реалізації проєкту EU4Youth «Відновлення через соціальне підприємництво»  викладачі кафедри менеджменту та адміністрування Наталія КАРВАЦКА та Олена САВЧЕНКО у офлайн та онлайн форматі брали участь у тренінгу «Особливості впровадження та викладання курсу з підприємництва «Відновлення через соціальне підприємництво», організованим компанією Junior Achievement Україна. 

Учасники мали низку корисних лекцій та воркшопів від практикуючих фахівців, а саме:

Артема КОРНЕЦЬКОГО, канд. екон. наук, доц. кафедри управління та організаційного розвитку УКУ, співзасновника та керівника School of ME;

Наталії ГОЛОВАЧКО, PR комунікаторки, маркетологині, засновниці Marceting Club Lviv  Marceting та Agency FAЙTA;

Юлії КОРНІЙЧУК, власниці бухгалтерської компанії, практикуючого бухгалтера, членкині Ради засновників GOODWILL Club;

Єлизавети МІЛЕНІНОЇ, менеджерки програм Junior Achievement Україна;

Ірини ДЕМКО,  менеджерки проєктів Junior Achievement Україна.

Майбутні наставники студентських команд отримали заряд енергії та цінний досвід щодо опанування сучасних методик та практик викладання курсу з підприємництва; усвідомлення ролі соціального підприємництва у відбудові України; напрямків здійснення соціального підприємництва, його рис; особливостей врахування соціального впливу при розробці бізнес-плану соціальних підприємств, управління бюджетом та залучення  фінансування і оподаткування соціальних підприємств; поглибили знання щодо розробки маркетингової стратегії, аналізу соціальних тенденцій та розуміння потреб цільової аудиторії.

Нагадаємо, що із початком весняного семестру команди, під керівництвом доцентів кафедри менеджменту та адміністрування працюватимуть над створенням власних бізнес-проєктів, які вирішуватимуть нагальні соціальні, культурні або екологічні проблеми. Символічним є те, що студенти вже почали знайомитись із особливостями соціального підприємництва, опановуючи відповідний курс Артема КОРНЕЦЬКОГО через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus!

#EU4Youth #StrongerTogether