Захист кваліфікаційних  робіт магістрів зі спеціальності 073 Менеджмент

Вітаємо випускників кафедри менеджменту та адміністрування  із знаковою подією у їхньому житті – захистом кваліфікаційних  робіт магістрів зі спеціальності 073 Менеджмент за освітньо-професійними  програмами «БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ» та «МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ»!

З 21.12.2023 р. по 26.12.2023 р. на кафедрі працювало дві державно-екзаменаційні комісії, що очолювали: президент Хмельницької торгово-промислової палати, к.е.н, Бєлякова Н.М. (ОПП «Бізнес-адміністрування») та фінансовий директор ТДВ  «Хмельницькзалізобетон» Зерчанінов С.В. (ОПП «Менеджмент організацій»).  На захист, що проходив режимі on-line за допомогою платформи ZOOM,  було представлено 36  магістерських   робіт здобувачів вищої освіти  денної та  заочної форм навчання. 

Допущені до захисту  магістерські роботи були присвячені актуальним темам, виконані на високому рівні, де розроблені цікаві практичні рекомендації для об’єктів досліджень  за обраними темами.

 Магістранти успішно захистили результати своїх досліджень, впевнено відповідали на запитання  членів екзаменаційних комісій. Велике професійне задоволення та практичний досвід члени екзаменаційних комісій отримали від захисту робіт практикуючих  менеджерів.

Захист магістерських робіт за обома освітньо-професійними програмами  підтвердив високий рівень підготовки магістрів, що володіють  теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної освітньої кваліфікації – Магістр менеджменту.

Щиро вітаємо наших  магістрів з успішними захистами кваліфікаційних робіт! Бажаємо успішної та  плідної професійної діяльності  і нових звершень! Вперед до підкорення нових професійних вершин!  Пишаємось  нашими випускниками та завжди раді  зустрічі з ними!