Участь у вебінарі «Тайм менеджмент для HR-спеціалістів»

15 грудня 2023 року здобувачі вищої освіти освітнього рівня «бакалавр» спеціальності «Менеджмент» в рамках вивчення дисципліни «Тайм-менеджмент» (викладач – к.е.н., доц. Геннадій КАПІНОС) взяли участь у вебінарі на тему «Тайм-менеджмент для HR-спеціалістів».

Спікером на вебінарі був спеціаліст з побудови та автоматизації HR-процесів у HURMA System Роман ДРОНОВ. Він є фахівцем з впровадження автоматизації HRM та ATS., має близько 7 років досвіду в HR Tech на позиції HR Process Development Manager. Зараз займається впровадженням системи автоматизації рекрутингу та HR-процесів у компанії HURMA. За цей час він вибудував ефективні поради щодо тайм-менеджменту, які допомагають HR-фахівцям підвищити продуктивність та ефективність роботи.

На вебінарі розглядались основні завдання тайм-менеджменту; методології Agile, Scrum, Kanban; як тайм-менеджмент може вплинути на Work-Life Balance; поняття та особливості застосування корпоративного тайм-менеджменту; використання програмного забезпечення для автоматизації у корпоративному та індивідуальному тайм-менеджменті.

Здобувачі вищої освіти та інші учасники вебінару брали активну участь в опитуваннях спікера, обговоренні проблемних питань щодо застосування сучасних принципів та методів тайм менеджменту у бізнесі та особистому житті.

Дякуємо за змістовний вебінар і отриманий досвід!