ВЕБІНАР ДЛЯ УЧАСНИКІВ ФОКУС-ГРУП ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

7 грудня 2023 року відбулася онлайн-зустріч фокус-груп здобувачів вищої освіти із забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в Хмельницькому національному університеті.

Серед представників здобувачів університету на зборах були присутні і здобувачі за спеціальністю 073 «Менеджмент» освітніх ступенів бакалавр та магістр.

Вебінар під назвою «Права і обов’язки здобувачів вищої освіти» провели завідувачка відділу забезпечення якості вищої освіти Ганна КРАСИЛЬНИКОВА та провідний фахівець відділу Вікторія БІЛИК.

На заході були розглянуті питання права вибору здобувачами навчальних дисциплін за освітньою програмою, питання академічної доброчесності в закладах вищої освіти, зокрема в Хмельницькому національному університеті, а також питання конфліктних ситуацій в університеті та шляхи їх вирішення.

По завершенню заходу усі учасники фокус-груп пройшли опитування під назвою «Особливості організації освітнього процесу під час війни та академічної доброчесності у Хмельницькому національному університеті».

Зустрічі учасників студентських фокус-груп із забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в Хмельницькому національному університеті є регулярними та спрямовані на формування у здобувачів розуміння їхньої ролі в удосконаленні освітнього процесу та у забезпеченні якості освітньої діяльності та якості вищої освіти загалом.