Онлайн лекція директора з питань інвестицій та менторської підтримки в eō Business Incubators Вільяма Мерсера на тему «Fundraising»

30 листопада 2023 року здобувачі бакалаврського рівня (ОПП «Менеджмент») та магістерського рівня (ОПП «Бізнес-адміністрування») спеціальності «Менеджмент», а також викладачі кафедри менеджменту та адміністрування, відвідали онлайн лекцію директора з питань інвестицій та менторської підтримки в eō Business Incubators, міжнародного інвестора та консультанта бізнесів проєктів, Вільяма МЕРСЕРА на тему «Fundraising».

Питання фандрайзингу як ніколи актуальні сьогодні, а сам процес вкладень вимагає високого професіоналізму від його учасників. Концентрація капіталу є важливим аспектом будь-якого бізнесу, оскільки він дозволяє компаніям отримати доступ до необхідних ресурсів для розширення своєї діяльності, розробки нових продуктів і збільшення частки ринку.

Слухачі мали змогу ознайомитись з:

  • принципами, стратегіями та методами залучення капіталу;
  • інвестиційним процесом (з детальним описом стадій та їх тривалістю);
  • питаннями інвестування на ранніх стадіях стартапів;
  • практичними рекомендаціям для розробників, способами представлення стартапу (investor deck);
  • особливостями венчурного капіталу загалом.

Цікавий, насичений матеріал дозволив запровадити елементи сучасної  практики в навчальний процес з дисциплін «Управління проєктами», «Фандрайзинг в публічній сфері» (викладач — к.е.н., доц. Наталія КАРВАЦКА), «Управління інвестиціями» (викладач — к.е.н., доц. Олена САВЧЕНКО).

Доречним став матеріал Вільяма МЕРСЕРА і учасникам проєкту EU4Youth від кафедри менеджменту та адміністрування, які з дня на день приступають до розробки власних проєктів, плануванню інвестицій в стартап з соціального підприємництва. 

Окрім цього, досвід англомовної онлайн комунікації дозволив розширити soft-skills як здобувачів, так і викладачів.

Дякуємо платформі Ukraine Global Faculty та організацію цікавих зустрічей та чекаємо на наступні запрошення.