Онлайн лекція професора Скотта Крістіансона «Дипфейки та майбутнє створення контенту, суспільства, бізнесу» 

Здобувачі першого (бакалаврського) ОПП «Бізнес-адміністрування» та другого (магістерського) рівнів вищої освіти ОПП «Менеджмент» спеціальності «Менеджмент», викладачі кафедри менеджменту та адміністрування відвідали онлайн лекцію професора, директора Центру підприємництва та інновацій у Труласьк бізнес-коледжі Університету Міссурі Скотта Крістіансона «Дипфейки та майбутнє створення контенту, суспільства, бізнесу» (J. Scott Christianson «Deepfakes and the future of content creation, society, and business»), що відбулась на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty 17 листопада 2023 року.

Використання інформальної освіти у процесі як підготовки фахівців, так і розвитку викладачів сприяє розширенню професійних знань, умінь і є однією з ключових компетентностей особистості лідера-професіонала, здатного до саморозвитку, взаємодії, комунікації у міжнародному середовищі.

Лекція стосувалася появи глибокого фейкового контенту, який все більше впливає на суспільну довіру, роботу/користування онлайн-світом, а, відповідно, і бізнес. У цьому контексті слухачі усвідомили та опанували:

  • плюси та мінуси цієї нової технології;
  • методики розпізнання дипфейків;
  • інструменти захисту від оманливих дипфейків.

Окрім цього, досвід англомовної онлайн комунікації дозволив розширити soft-skills здобувачів.

Дякуємо за інформацію для роздумів, цікавий матеріал та професійний розвиток.