Міжнародний День студента 2023 року

Цього року до Міжнародного Дня студента кафедрою менеджменту та адміністрування була організована низка заходів. За участі студентів І курсу спеціальності «Менеджмент» були  підготовлені презентації та  проведений конкурс студентських проектів «Моя майбутня професія – менеджер».

При підведенні підсумків конкурсу були визначені переможці в чотирьох номінаціях.

Ними стали студенти факультету управління, адміністрування та  туризму:

  • Балюк Владислав, Саврій Артем та Клочко-Доля Валерія у номінації «Інтеграція до світової спільноти менеджменту», гр. МН-23-1;
  • Здихальський Олександр, Флорчук Леонід у номінації «Креативність представлення», гр. МН-23-1;
  • Ярова Ірина, Мостова Анастасія та Евеліна Радзінська у номінації «Інноваційність представлення», гр. МН-23-2;
  • Слободянюк Іванна у номінації «Чому я обрала спеціальність «Менеджмент»», гр. МН-23-2.

Всі учасники конкурсу змогли  майстерно і креативно продемонструвати свої  творчі здібності, здатність до продукування власних ідей та мотивацію на майбутню професійну діяльність і  самовдосконалення. Особливу реакцію присутніх викликала презентація представлена англійською мовою.

З вітальним словом до студентів звернулись декан  факультету управління, адміністрування та  туризму Євгеній Рудніченко і  завідувач кафедри менеджменту та адміністрування Ніла Тюріна.

Студентка гр. МН-23-2 Іванна Слободянюк отримала в подарунок від Євгенія Рудніченка авторський екземпляр монографії з  власним підписом декана факультету.

Куратори груп Олена Гейдарова та Ірина Грабовська  пригостили студентів  солодощами з  емблемою кафедри менеджменту та адміністрування.

Проведена  зустріч  відзначилася позитивною енергетикою,  щирими   посмішками присутніх та  активною підтримкою учасників конкурсу. Було креативно, змістовно та цікаво.

Бажаємо першокурсникам успіху в навчанні та  подальших конкурсних випробуваннях!