Відкрита лекція Марка Г. Сігела “Ризик менеджмент — важливість для організаційного управління, міжнародної торгівлі та бізнесу”

Здобувачі вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент»  освітніх рівнів бакалавр, магістр та доктор філософії 6 листопада 2023 року мали унікальну можливість відвідати відкриту лекцію Марка Г. Сігела – президента та генерального директора M.Siegel Assaciates LLC, директора Міжнародного проекту з безпеки та стійкості,  програми з національної безпеки в Державному університеті Сан Дієго, відомого лектора та автора праць з управління ризиками.

Тема лекції “Ризик менеджмент — важливість для організаційного управління, міжнародної торгівлі та бізнесу”   є міждисциплінарною та охопила коло аспектів з управління ризиками за різними напрямками.

Серед аспектів, про які наголошував лектор, необхідно відмітити: менеджмент ризику та його поняття; важливість та перспективи менеджменту ризику; джерела ризику; управління інцидентам; організаційна стійкість; складові управління організаційними ризиками; управління ланцюгами поставок;  приклади ризикових ситуацій та шляхи їх уникнення.

Не лише актуальна, цікава та професійна інформація була позитивно сприйнята здобувачами вищої освіти, але й досвід англомовної комунікації, дозволили значно розширити soft skills здобувачів, зацікавити в подальшому вивченні аспектів управління