Участь у майстер-класі «Управління бізнесом на основі ключових показників: покрокова інструкція для СЕО»

1 листопада 2023 року у рамках вивчення дисципліни «Аналітична оцінка діяльності підприємства» (викл. доц. Наталія КАРВАЦКА, доц. Ольга ОСТАПЧУК) здобувачі вищої освіти освітньої програми «Менеджмент» брали участь у майстер-класі на тему «Управління бізнесом на основі ключових показників: покрокова інструкція для СЕО».

Експертом онлайн майстер-класу був Кирило КУНИЦЬКИЙ – засновник міжнародної освітньо-консалтингової компанії «Бізнес-Конструктор»; бізнесмен із 20-річним досвідом управління компаніями у сфері логістики, туризму, постачання промислового обладнання, роздрібної торгівлі, виробництва ювелірних прикрас та IT.

Під час майстер-класу студенти

  • познайомились:  з переліком ключових помилок СЕО та власників бізнесу в управлінні бізнесом; показниками бізнесу, які доцільно аналізувати; відмінностями управління бізнесом на основі ключових показників для різних галузей та сегментів; правилами впровадження інструментів управління бізнесом на основі ключових показників;
  • опанували: актуальні інструменти підвищення ефективності управління бізнесом; важелі впливу на ключові показники в напрямку підвищення ефективності бізнесу.

Дякуємо за отриманий досвід!