Формуємо Soft skills

У рамках вивчення дисциплін «Кроскультурний менеджмент» (викл. Олена КОСІЮК), «Етика бізнесу» (викл. Наталія КАРВАЦКА) та з метою знайомства із діяльністю різнотипних організацій, студенти-менеджери груп МН-22-1, МН-22-2 відвідали ХБФ «Хесед Бешт». У ході зустрічі із представниками фонду вони мали можливість зануритись у внутрішній світ благодійної організації. Зокрема, студенти дізналися про особливості роботи подібних організацій, напрямки діяльності, послуги, які надаються у рамках реалізації благодійних проєктів, специфіку вибудови організаційної структури.

Особливу увагу учасники зустрічі приділили питанням формування корпоративних цінностей, розвитку організаційної культури та специфіки роботи персоналу у мультикультурному середовищі. Будучи учасниками такого ділового візиту, студенти не тільки спостерігали, а практично відпрацювали навики встановлення контактів, комунікації та налагодженню ділових зв’язків; наочно ознайомилися із зовнішніми елементами корпоративної культури фонду.

Окрім цього працівниками фонду було проведено тренінг на тему толерантності у взаємодії, як у повсякденному житті, так і у діловому світі. Студенти на прикладах вчилися приймати усе різноманіття суспільства у його іншості і розуміти важливість налагодження комунікацій та відкидання негативного стереотипного сприйняття людей різних культур, що мають відмінні традиції, вподобання, смаки та поведінку; терпимо і з розумінням відноситися до категорій населення з особливими потребами; допомагати нужденним.

Дякуємо ХБФ «Хесед Бешт», що працюєте над тим, щоб зробити нас трішки кращими!

13.10.2023