СПІВПРАЦЯ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

📌 11.10.2023 в рамках співпраці зі стейкхолдерами та з метою залучення роботодавців-практиків до викладання дисциплін за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» (першого бакалаврського рівня вищої освіти) було запрошено співвласника та керівника ТОВ «Фудекспрес» (мережа магазинів BULKA Market) Владислава РАДЕЦЬКОГО.

📎 Владислав РАДЕЦЬКИЙ також є випускником Хмельницького національного університету, спеціальності Менеджмент (2000р. випуску).

📌 Зустріч відбулася під час викладання дисципліни Менеджмент (викладачі Тетяна НАЗАРЧУК, Олена КОСІЮК) для студентів 2-го курсу (гр. МН-22-1, МН- 22-2).

📎 Під час зустрічі Владислав РАДЕЦЬКИЙ акцентував увагу на необхідності розвитку мотивації для досягнення власних цілей та задоволенні особистих потреб. Розповів про особисту мотивацію, а також про можливості для реалізації управлінських знань та навичок.

👏 Дякуємо @Владислав Радецкий за круту атмосферу зустрічі та активну дискусію. Було дуже цікаво та конструктивно 👍Сподіваємось на подальшу співпрацю 🤝

Разом до Перемоги 💙💛