Відвідування музею “Історія створення Хмельницького національного університету”

Відвідування здобувачами та куратором (викладач – Грабовська І.В.) групи МН-23-2 Музею історії створення Хмельницького національного університету 🏢

26 вересня 2023 року студенти І-го курсу спеціальності 073 «Менеджмент» відвідали музей історії створення Хмельницького національного університету, де познайомились з  історією, культурною та науковою спадщиною закладу вищої освіти – писемними та меморіальними пам’ятками, фотодокументами, науково-технічними пам’ятками, урядовими нагородами та відзнаками університету, художніми пам’ятками. Особливу увагу відвідувачі приділили огляду стенду «Слава Україні! Героям Слава!», який присвячений героїчній боротьбі військовослужбовців і добровольців проти російських загарбників. Експозиція також містіть цікаві факти та інформацію щодо волонтерської діяльності студентів і працівників ХНУ, їх допомоги нашим захисникам і військовим госпіталям.

Щиро вдячні усім, хто долучений до збереження історії та подій сучасності нашого університету та особливу подяку висловлюємо екскурсоводу Петру Костянтиновичу за  змістовну та цікаву екскурсію музеєм!