Гостьова лекція для студентів ФУАТ в межах вивчення курсу “Комунікативний менеджмент”

16 травня 2023 р. для студентів першого курсу спеціальностей “Менеджмент”, “Туризм” та “Готельно-ресторанна справа” в межах вивчення курсу “Комунікативний менеджмент” (викладач – д.е.н., професор кафедри менеджменту та адіністрування, декан ФУАТ Євгеній Рудніченко) була проведена гостьова лекція, спікеркою якої стала Тетяна Назарчук – доцент кафедри менеджменту та адміністрування та сучасна бізнес-леді.

Саме як науково-педагогічного працівника знають Тетяну Назарчук наші студенти. Проте на цій зустрічі вона виступила у ролі фахівця-практика, жінки, яка успішно здійснює підприємницьку діяльність та ефективно поєднує її з науковою діяльністю.

Тетяна Валеріївна поділилася зі студентами досвідом вікриття та розвитку власної справи. Розповіла, як досягла успіху в науковій та підприємницькій сферах.

Тетяна Назарчук висвітлила, які навички та компетентності, отриманні під час навчання в університеті, необхідні для успішної самореалізації та реалізації своїх планів. При цьому наголосила на таких важливих факторах сучасного бізнес-середовища, як мотивація та комунікація.

Дякуємо Тетяні Назарчук за цікаву зустріч!