Участь кафедри менеджменту та адміністрування ХНУ у міжнародній науково-практичній конференції «СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ МЕНЕДЖМЕНТУ»

15-16 жовтня 2022 року, м. Пшеворськ (Польща)

У відповідності до підписаної угоди  про співпрацю між Хмельницьким національним університетом і Вищою школою суспільно-економічною, м. Пшеворськ (Польща), кафедра менеджменту та адміністрування ХНУ стала співорганізатором та взяла участь у міжнародній науково-практичній  конференції «Сучасні технології менеджменту», що відбулась 15-16 жовтня 2022 року у м. Пшеворськ (Польща). Метою конференції було визначено обговорення теоретичних, методологічних і практичних аспектів функціонування та розвитку сучасного менеджменту.

У заході взяли участь ректорат і викладачі Вищої школи суспільно-економічної в Пшеворську, представники місцевого самоврядування міст Пшеворська та Ярослава, гміни Заріччя.

Конференція відбулась у чудовому місці – палацово-парковому комплексі Дідушицьких.

Із науковими доповідями під час пленарного засідання виступили викладачі кафедри менеджменту та адміністрування Волинського національного університету ім. Лесі Українки: професор, завідувач кафедри Лариса Черчик («Сучасні актуальні компетентності менеджерів»), доценти Інна Милько («Формування системи менеджменту за слабкими сигналами у закладах охорони здоров’я»), Ірина Волинець («Управління гнучкістю виробничої діяльності підприємств лісового господарства України: оцінка стану та стратегічні напрями змін»), Лариса Ющишина («Інформаційно-аналітичне забезпечення системи формування витрат бізнес-процесів сільськогосподарських підприємств»); викладачі кафедри менеджменту та адміністрування Хмельницького національного університету: доцент Ірина Сокирник («Управління розробкою та реалізацією стратегії підприємства в умовах війни»); директор Європейської асоціації інноваційної освіти, доцент Оксана Степанюк («Діджиталізація освіти: сучасне цифрове освітнє середовище для підготовки менеджерів»); викладачі Вищої суспільно-економічної школи в Пшеворську.

Дистанційну участь в роботі конференції взяли також викладачі кафедри менеджменту та адміністрування ХНУ.

За результатами роботи конференції сформовано збірник наукових праць «Сучасні технології менеджменту».

Ця конференція перший крок до перспективної співпраці між навчальними закладами і освітніми центрами України та Польщі.