Міжнародні програми практик для студентів: Travel Study Work та Tez Tour

9 грудня 2021 року відбулась зустріч студентів факультету управління, адміністрування та туризму ХНУ з представниками компаній Travel Study Work та Tez Tour щодо міжнародних програм практик та стажувань для студентів і науково-педагогічних працівників.

Доповідачі: Руслана Жовтані – директор компанії Travel Study Work, Валерій Болкун –  менеджер з персоналу Travel Study Work.

Левент Мутлу – заступник генерального директора Tez Tour Turkey, Максим Бабічев – регіональний директор Tez Tour Turkey.

Присутні: студенти  освітніх програм «Менеджмент та бізнес-адміністрування», «Менеджмент», «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»; декан факультету управління, адміністрування та туризму – проф. Євгеній Рудніченко;  завідувач кафедри туризму –  проф. Ігор Журба;  викладачі доценти:  Наталія Карвацка, Тетяна Назарчук, Лілія Гризовська,  Тетяна Томаля, Людмила Кримчак  та Олена Гейдарова.

Представники компанії компанії Travel Study Work розповіли про міжнародні програми практик та стажувань від туроператорів Tez Tour  та Peninsula Tours (Join up),  готелів преміум сегменту (Maxx Royal, Glorya, Regnum, Sueno, Lujo, LIU та інші), тренінги з професійного розвитку, бази практик, відкриті позиції працевлаштування та перелік необхідних вимог до кандидатів.  Левент Мутлу (Tez Tour Turkey) розповів про специфіку роботи у туристичному бізнесі, можливості розвитку та кар’єрного зростання у компанії Tez Tour.

В урочистій атмосфері студентам факультету, які пройшли закордонну практику у 2021 році було вручено міжнародні сертифікати.