Бєлякова Наталія Миколаївна – президент Хмельницької ТПП про сприяння розвитку зовнішньоекономічної діяльності в Хмельницькій області

29 вересня 2021 року в рамках співпраці зі стейкхолдерами та з метою залучення роботодавців-практиків до підготовки фахівців за освітньою програмою «Менеджмент та бізнес-адміністрування» було проведено ZOOM конференцію під час лекційного заняття з дисципліни “Управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства” для студентів третього курсу  за участі Бєлякової Наталії Миколаївни – президента Хмельницької торгово-промисової палати. Модераторами зустрічі були професор, завідувач кафедри Тюріна Н.М.; доц. Карвацка Н.С.

Під час виступу Наталія Миколаївна розповіла про послуги, які надає бізнесу торгово-промислова палата у сфері зовнішньоекономічної діяльності, а саме налагодження контактів та пошук ділових партнерів за кордоном, сертифікація експортної продукції, експертиза, визначення коду товару по УКТ ЗЕД, митно-брокерську діяльність тощо. Під час лекції доповідач акцентувала увагу про важливість урахування у зовнішньоекономічних контрактах залучення представників ТПП під час приймання-здавання товарів, вирішення спорів.