Владислав Радецький розповів про становлення і розвиток компанії, яку він очолює, особисту мотивацію, особливостях парнерства

08.04.21 в рамках співпраці з Об’єднанням бізнесменів м. Хмельницького Proskuriv Busines Club з метою залучення роботодавців-практиків до викладання дисциплін за освітньою програмою «Менеджмент та бізнес-адміністрування» було запрошено співвласника та керівника ТОВ «Фудекспрес» (мережа магазинів BULKA market) Владислава Радецького.

Владислав Радецький є випускником Хмельницького національного університету, спеціальності Менеджмент (2000р. випуску).

Виступ відбувся під час викладання дисципліни Менеджмент для студентів освітньої програми «Менеджмент та бізнес-адміністрування» за участі студентів другого і третього курсів (гр. МН-19-1, МН-19-2) і викладачів кафедри економіки, менеджменту та адміністрування, зокрема завідувачки кафедри, проф. Тюріної Н.М., гаранта освітньої програми, доцента кафедри Назарчук Т.В., доцентів кафедри Гончарука А.М., Остапчук О.В., Баксалової О.М.

Під час свого виступу Владислав Радецький розповів про становлення і розвиток компанії, яку він очолює, особисту мотивацію, особливостях партнерства, наголосив на принципах менеджменту та успішного ведення бізнесу.