Вручення дипломів магістра іноземним студентам

4 березня 2021 року відбулося урочисте вручення випускникам-іноземцям дипломів магістра з менеджменту за спеціалізацією “Менеджмент організацій”.

Із цим визначним днем та важливим етапом у професійному становленні випускників привітала начальниця відділу по роботі з іноземними студентами Маргарита Дзюба.

Проректор з міжнародних зв’язків, доктор економічних наук, професор Микола Йохна у вітальному слові наголосив, що ці випускники є одними з перших іноземних студентів, які навчалися за магістерськими програмами, подякував випускникам-іноземцям за вибір саме Хмельницького національного університету для здобуття вищої освіти та висловив сподівання, що отримані у стінах нашого університету знання стануть корисними для блискучої кар’єри.

Декан факультету міжнародних відносин, доктор педагогічних наук, професор Віталій Третько відзначив високий рівень навчальних досягнень випускників.

Дипломи магістрів, серед яких два із відзнакою, випускникам вручив проректор з міжнародних зв’язків Микола Йохна.

.Щиро вітаємо випускників-магістрів Хмельницького національного університету! Зичимо здоров’я, успіхів у житті та реалізації усіх задумів! Щасливої дороги у професійне життя!