Екскурсія міською радою

22 березня 2018 року студенти 1-3 курсу Хмельницького національного університету, що здобувають вищу освіту за спеціальностями «Публічне управління та адміністрування» і «Менеджмент організацій», відвідали Хмельницьку міську раду та ознайомились з роботою органу місцевого самоврядування.

Під час екскурсії студенти поспілкувалися з міським головою Олександром Симчишиним та керуючою справами виконавчого комітету Юлією Сабій. Також молоді люди ознайомилися з роботою міської ради.

«Раніше, не знав того, що розповіла Юлія Сабій під час екскурсії. Цікаво було дізнатися, хто за фахом депутати міської ради, навіть почули про їх вік. Коли сів у депутаське крісло у сесійній залі, відчув відповідальність, яку покладено на керманичів міста. Якби я тут працював, ініціював би міжнародні зустрічі, особливо для молоді. Це важливо, коли ми рівняємося на прогресивніші країни», – зазначив студент Максим Липчак.

Студентській молоді дуже сподобалася екскурсія міською радою. На завершення зустрічі усі сфотографувалися та отримали сувеніри. https://khmelnytsky.com.ua/ua/fullnews/237793?fbclid=IwAR3j_HEfQDPkFgrAD2E4dCR1nNTpKyaCJ89WW-404yPR3A6_hKY4-2lEcl4